Ketering usluga - Ketering Marinković


Ketering

Ugostiteljstvo je za naš poziv, a ne samo posao!


Možemo Vam ponuditi našu proverenu kuhinju i organizovati kako elegantne tako i neformalne svečanosti, bilo koje vrste i veličine, uvažavajući pre svega, vaše želje i zahteve. Pored našeg tradicionalnog menija, nudimo Vam i veliki izbor jela prilagođenih posebnim prehrambenim navikama, dijetama ili verskim običajima, posnu i mrsnu hranu. Svaki je jelovnik drugačiji, svaka proslava je drugačija, a time je i nama izazov veći!

Doček svatova, venčanja, poslovne proslave, proslava rođendana, diplomiranja, rođenja deteta ili krštenja - Ketering Marinković će vaše proslave učiniti nezaboravnim!

parallax background

Strast prema spremanju hrane i vrhunskom ugođaju tera nas da pomeramo granice i postavljamo nove standarde na ketering sceni. Naš kulinarski tim se trudi da svakodnevno inovira, kako bi Vam predstavili zaista ukusna jela i najdelikatnije ukuse. Kada probate neku od naših kreacija, sigurni smo da ćete se oduševiti.
Iako smo u mnogo toga jedinstveni, kada nas angažujete, jedinstveni postajete upravo Vi! Vaša očekivanje, želje i potrebe su ono što nas inspiriše!

Zato uvek kažemo da za nas ne postoje veliki i mali poslovi, postoje samo hiljade osmeha zadovoljnih klijenata koji nam se uvek rado vraćaju i koji nas rado preporučuju.

Naš glavni zadatak je da uveličamo najvažnije trenutke u vašim privatnim i poslovnim životima.

Biti pouzdan partner, prijatelj, u takvim trenucima i svaki put iznova oduševljavati nivoom usluge i kvalitetom hrane – tako se postaje najbolji!

063 / 110 56 00