Oprema - Ketering Marinkovic


Iznajmljivanje opreme

Logistički smo spremni napraviti najmanji i najveći ketering, u svakom prostoru, bilo kom delu Srbije!


Od venčanja, rođendana, krštenja, korporativnih događaja i poslovnih sastanaka pa do team building-a, gala proslava, svečanih proslava jubileja Vaše firme, od modnih revija i izložbi i svega što se nalazi između Ketering Marinković ima iskustva da ostvari bilo kakav i bilo koje veličine događaj za izvanredno i nezaboravno iskustvo naših klijenata i njihovih gostiju.
parallax background

Šatori


U ponudi su kvalitetni, elegantni, beli šatori, modernog dizajna, čija je dužina prilagodljiva Vama i Vašim potrebama, kao i mogućnostima prostora na kome želite da postavite šator.
Kapaciteti šatora su od 80 do 220 sedećih mesta.
Svi šatori se mogu urediti i dekorisati prema vašim željama.
Pagode


Pagode su savršene za sve vrste proslava, prezentacija, venčanja, sajmova, kao i drugih događaja. Pretvorite vaše dvorište sa jednom ili više pagoda u najluksuzniji ambijemt porodičnog ili korporativnog okupljanja.
Pagode imaju taj nivo elegancije koji ih odvaja od običnih šatora i sa adekvatnom dekoracijom daće pravi osećaj glamura vašoj proslavi. Pagode su izrađene od aluminijumske konstrukcije i visokokvalitetnog PVC materijala. Pagode se mogu montirati na kako na travi, tako i na betonu, asfaltu...


Paviljoni


Paviljoni su pravi izbor za proslave na otvorenom. Lako se montiraju, izgledaju moderno i profesionalno i mogu biti idealna zaštita od sunca.


Beli suncobrani


U ponudi imamo bele, profesionalne ugostiteljske suncobrane sa nenametljivim stopama, radi veće bezbednosti i stabilnosti.
Beli suncobrani idealni su za letnje proslave, nebitno da li je u pitanju prije, koktel, letnja žurka, venčanje, rođendan ili bilo koja proslava, mi smo tu da vam obezbedimo komplet opremu!
parallax background


Okrugli stolovi


Okrugli stolovi su idealan način da Vaši gosti sede komforno i udobno.
U našoj ponudi možete pronaći okrugli stolovi prečnika za kojima može da sedi od 8 do 12 ljudi.
Nezaobilazni su deo svakog slavlja, pre svega zboog elegantnog dizajna, koji je uvećan sa adekvatnim stolnjacima,najvišeg kvaliteta, nadstolnjacima i dekoracijama.


Pravougaoni stolovi


Ovi stolovi su izuzetno praktični i mogu se uklopiti čak i u najzahtevnije prostore. Ukoliko su vam stolovi neophodni za konferenciju ili seminar, simpozijum ili bilo koji poslovni događaj, pravougaoni stolovi su idealno rešenje zbog postavke stolova po želji organizatora i broju učesnika.


Četvrtasti stolovi


Pogodni za razne događaje.


Barski stolovi


Naši barski stolovi su neizostavan su inventar na proslavama! Izuzetno lako se uklapaju u svaki ambijent a imamo ih u dve varijante, sa klasičnim, brojnim dekoracijama i sa streč navlakama koje će vašoj proslavi dati posebnu notu ekskluzivnosti.


Pomoćni stolovi


Stolovi se lako montiraju i uklapaju po vašoj želji.
parallax background


Banket stolice


Naše banket stolice odličan su za svaki događaj, bilo da je u pitanju venčanje, korporativna dešavanja, pa čak i modne revije! Stolice možete iznajmiti sa posebnim navlakama i željenom dekoracijom. U ponudi imamo mašne u raznim bojama koje će se uklopiti u svaki ambijent.


Tiffany stolice


U ponudi imamo Tiffany stolice, neizostavan deo glamuroznih proslava, svadbi, venčanja na otvorenom, krštenja, rođendana, koje će sa adekvatnim dekoracijama, dati holivudsku notu vašem događaju.


Stubići sa crvenim tepihom


Keterint Marinković Vam nudi poseban “Red Carpet” paket, koji podrazumeva iznajmljivanje crvenog tepiha sa prohromskim stubićima.
Stubići se koriste za usmeravanje kretanja ili zaštitu prolaza. Idealni su za označavanje ulaza na događaj, ograđivanje eksponata ili kao VIP zona. Stubići za usmeravanje svojim izgledom zadovoljavaju i estetske norme pa se mogu postavljati i u cilju uređenja prostora, a crveni tepih dodaje celom događaju tu glamuroznu holivudsku notu.


KOMPLETAN INVENTAR


Iznajmljivanje escajga kao i kompletne ketering opreme za vašu proslavu!


PROFESIONALNO OSOBLJE

Dostupno u svakom trenutku Vašeg slavlja, od dočeka gostiju, svatova, pa do samo proslave.

063 / 110 56 00