O nama - Ketering Marinkovic


O nama


Ketering Marinković predstavlja vodeću srpsku kompaniju koja se bavi organizacijom proslava, specijalnih događaja kao i iznajmljivanjem odgovarajuće opreme. Više izbor šatora, pagoda, paviljona, najsavremenija tehnička oprema, profesionalna usluga,kompletna posvećenost vašoj proslavi ili događaju čine naš tim jedinstvenim, a našu uslugu sveobuhvatnom.
parallax background

Proslavite u velikom stilu!


Venčanja, poslovne proslave, proslava rođendana, diplomiranja, rođenja deteta ili krštenja - Ketering Marinković će vaše proslave učiniti nezaboravnim!


Dogovor o organizaciji događaja podrazumeva da možete izabrati našu kompletnu ponudu ili samo segmente koji su vam u tom trenutku potrebni.

parallax background

Jedinstvena usluga keteringa

HRANA, UKUSI I ARANŽMANI KOJI SE PAMTE
NAJRAZNOVRSNIJA KETERING USLUGA

U ponudi imamo nekoliko raznovrsnih menija, koje možemo dodatno prilagoditi Vašem ukusu.

Više o keteringu...
SVETSKI TRENDOVI DOSTUPNI SVAKOME
NAJSAVREMENIJA OPREMA ZA VAŠU PROSLAVU

Nudimo Vam najsavremeniju opremu, visokog kvaliteta, sa pratećim sertifikatima i proračunima stabilnosti.

Više o opremi...
UVEK NA VISINI ZADATKA
PROFESIONALNO OSOBLJE

Uz nenametljivu, a nadasve profesionalnu uslugu našeg osoblja sa dugogodišnjim iskustvom, Vama preostaje samo da uživate.

Više o osoblju...

Naša aktivnost u organizaciji Vašeg događaja izvodi se sa stepenom učešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, od keteringa, postavljanja opreme za proslave, pa do kompletne usluge, gde mi preuzimamo celokupnu organizaciju, a vi samo uživate na priređenom događaju.

063 / 110 56 00